MASAŽE


AROMAMASAŽA


Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki "psihoemotivni" problemi, mišićni bolovi i dr. Eterična ulja imaju "energetsku" i psihoemotivnu komponentu djelovanja..


KLASIČNA MASAŽA


Kod klasične masaže tijela maser gladi, stišće, češka, kruži, udara po goloj koži i, kao posljedica toga velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične, izdržljive. Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava.


PARCIJALNA MASAŽA


Parcijalna masaža je masaža pojedinih dijelova tijela, npr. leđa, ruke, noge, trbuh, glava. Izvodi se na zahtjev klijenta koji želi da mu se masira određeni dio tijela i traje 30 min..


SPECIJALNA MASAŽA LEĐA


Specijalna masaža leđa izvodi se u kombinaciji aroma i klasične masaže, ritmički dio opuštajući, dio jači pritisak, a sve u svrhu da se poboljša cirkulacija, prokrvljenost, rješavamo se boli, blokade, postajemo gipkiji.


MASAŽA NOGU PROTIV CELULITA


Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja. Aromaterapijom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora). Samom masažom djelujemo na "razbijanje" masnih stanica. Preporučujemo tretman: Masaža - kao najkvalitetniji tretman celulita Odgovarajuća dijeta s puno tekućine Kretanje Tretmani mogu trajati od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. Preporuka je najmanje 10 tretmana gdje se postižu vidljivi rezultati. NAPOMENA: niti jedan uređaj ne može zamijeniti ruke masera! U Studiju "Geranij" riješite se celulita ... po najpovoljnijoj cijeni u gradu ... i izgledat ćete savršeno, s mnogo samopouzdanja, sigurno i lijepo ...


MASAŽA ŠAKE (DLANA)


Bol i osjećaj da su šake otekle, kao i onaj da imate zrnca pijeska pod rukom ukazuju na energetsku blokadu nekog organa i upozoravaju na oboljenje. Masaža šake (dlana) je masaža tzv. Hedovih zona na šaci. Masažom dlana ublažuju se i bolovi u sinusima, kičmi, a potiče se i bolja cirkulacija. Prije masaže radi se piling da se odstrane izumrle ćelije sa površine kože. Slijedi potapanje ruku u toplu vodu sa isjeckanim voćem bogatim C vitaminom i sa nekoliko kapi eteričnih ulja. To omogućuje da se opuste refleksne zone i nervni završeci. Poslije 10 minuta uživanja u toploj kupki i opuštanja uz odabranu muziku, na šake se stavlja pripravak od algi. One dodatno pripremaju refleksne zone za masažu i skida se poslije 10 minuta. Masaža počinje razgibavanjem šaka i izvlačenjem svakog prsta posebno. Dobar terapeut će iskoristiti znanja iz kineziologije i pasivnim razgibavanjem osloboditi napetosti svaki djelić šaka i prstiju. Masaža refleksnih zona radi se kremom ili posebnim gelom.

PRIUŠTITE SI MALO OPUŠTAJUĆE MASAŽE
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN VEĆ SADA!